Kom i gang med Mounted Games

Hvis du har lyst til at træne mounted games, så kan du kontakte en af vores dygtige trænere, som du finder her på siden, du kan også kontakte vores bestyrelse, hvis du gerne vil have et kursus ud til din klub for eksempel i forbindelse med ridelejr eller andre arrangementer, så hjælper vi dig med at finde en egnet træner til netop dit arrangement.


Allevores trænere er naturligvis medlemmer i MGADK, og støtter op om foreningens mål og værdier. De har gennemgået et regelkursus, så du kan være sikker på, at de kender sporten til bunds og har styr på sikkerheden. For at træne mounted games skal man derfor være medlem af foreningen og have bestået vores regelkursus. 


Når du først er blevet bidt af sporten, så vil du garaneret også gerne prøve at ride stævner. I løbet af året arrangerer MGADK mange stævner, og oftest er der en debutantklasse, hvor helt nye ryttere kan prøve kræfter med nogle af disciplinerne, hele stævneformen og møde kulturen, som rummer masser af grin, sammenhold og fællesskab. I debutantklasse må man modtage hjælp efter behov, så du er aldrig alene, hvis tingene bliver svært.


For at ride stævner skal du være medlem af MGADK, du kan melde dig ind her på siden. 


Trænerliste:

Sofie Rømer - Roskilde og omegn (romer.sofie@gmail.com) 

Liv Møller Jensen - Lynge, Herlev og evt. efter aftale (liv.mga@hotmail.com)

Jette Jønsson - Helsingør (jette@jettesrideskole.dk)

Sarah Jønsson - Helsingør (sarah.joensson@outlook.dk)

Signe Sehested - Fredensborg og Vallensbæk (signe.sehested@hotmail.com)